NLFREN

De wereld in zakformaat

Een kruispunt van talen en culturen op een boogscheut van Parijs, Londen en Brussel. Een unieke testmarkt voor producten allerhande, een logistieke draaischijf en een vijver vol talent en kwaliteit.

U wil innoveren, creëren, excelleren? Welkom in de Eurometropool.

INTERNATIONALE REISTIJD

Drie wereldsteden binnen handbereik en een performante logistieke draaischijf: ons multimodaal vervoersnetwerk brengt u en uw producten overal.

POTENTIËLE CONSUMENTEN

Een ontmoetingsplaats van talen en culturen, met een open blik en altijd in voor iets nieuws: ontdek een ideale testregio voor uw producten.

GETALENTEERDE KRACHTEN

Dynamische allrounders of specialisten in hun vakgebied: ze voelen zich hier als een vis in het water en worden graag de motor van uw groei.

Klaar voor internationalisering?

Met drie wereldsteden binnen handbereik is de Eurometropool de ideale uitvalsbasis voor wie de wereld wil veroveren. In anderhalf uur, en zonder moeite: een tgv-ticket volstaat.

Een omgeving die innovatie en creatie stimuleert

Ideeën voelen opborrelen en laten rijpen. Gesteund door een indrukwekkend netwerk van innovatiecentra. In alle rust, en toch vlakbij de places to be. Ontdek wat de Eurometropool voor u kan betekenen.

Hier klopt het hart van Europa

Niet alleen omdat de Eurometropool gelegen is tussen Londen, Parijs en Brussel. Maar ook omdat de Eurometropool er kwam dankzij doorgedreven grensoverschrijdende samenwerking op verschillende niveaus. Met één doel voor ogen: bedrijven alle kansen bieden.

De Eurometropool Investment Tour

Op 27 en 28 november 2014 ontvangen de Eurometropool en haar partners maar liefst 20 internationale investeerders en projectontwikkelaars in Rijsel, Kortrijk en Doornik voor een inspirerende Investment Tour.

Bekijk events

TESTIMONIALS

Politici, beleidsmakers en bedrijven vertellen u waarom zij geloven in de Eurometropool.

video-placeholder