NLFREN

Uw bedrijf moet kansen krijgen.

Om spitsvondige ideeën waar te maken. Om de toekomst vorm te geven. Of om uit te groeien tot de referentie in uw vakgebied. Wereldwijd. Onze innovatieclusters, onderzoekscentra en gespecialiseerde bedrijventerreinen zijn er voor u.

Kennis en ruimte om te groeien. Welkom in de Eurometropool.

 

INNOVATIECLUSTERS

De Eurometropool stimuleert gerichte grensoverschrijdende samenwerking in vier thematische clusters. Vier sectoren die nauw met de regio verbonden zijn en waar we al jaren sterk in staan.

Lees meer

GESPECIALISEERDE BEDRIJVENTERREINEN

Uitblinkers met wereldfaam: dat is wat je krijgt als ambitieuze bedrijven in de Eurometropool gaan samenwerken met onderzoekers die de beste zijn in hun vakgebied.

Meer info

 

ONDERZOEKSCENTRA

De Eurometropool telt talrijke universiteiten en hogescholen, actief in allerlei onderzoeksdomeinen. Kwaliteitsvolle kennis, onmiddellijk bruikbaar, ligt hier voor het grijpen.

Meer info

 

LOGISTIEK

De ligging van onze grensoverschrijdende regio kregen we cadeau, dat is waar. Maar het multimodaal vervoersnetwerk bouwden we zelf. Luchthavens, zeehavens, snelwegen en HST-stations bieden ongekende mogelijkheden voor uw logistieke activiteiten.

Lees meer

 

ZAKENTOERISME

Een congres, seminarie of bedrijfsevenement? De vele eventlocaties van de Eurometropool zijn uitstekend uitgerust en vlot bereikbaar. En met de mooie natuur en rijke cultuursteden gaat ontspannen na een lange dag vergaderen helemaal vanzelf.

Meer info

VESTIGINGSPLAATSEN

Een bedrijf dat zich welkom voelt, presteert beter. Bij het inrichten van een bedrijventerrein in de Eurometropool, vormen de behoeften van moderne bedrijven dan ook de rode draad.

Lees meer

Facts & Figures

Alles wat je wilde weten over de Eurometropool in één muisklik.

Bekijk