NLFREN

Logistiek

De opkomst van het internet heeft onze manier van aankopen grondig veranderd. Door het groeiende succes van e-commerce is logistiek de sector van de toekomst geworden.

De Eurometropool en logistiek, dat is al eeuwen een succesverhaal. Niet verwonderlijk, als je kijkt naar onze unieke ligging. Tel daar onze 10 snelwegen, 3 luchthavens, 7 zeehavens en 2 HST-stations bij op, en je krijgt een reeks mogelijkheden om jaloers op te zijn.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over logistiek binnen de Eurometropool? Wij informeren u graag verder of brengen u in contact met de juiste partner. Neem gerust contact op

Troeven van de Eurometropool

  • omgeving met een sterke logistieke traditie
  • talloze mogelijkheden over land, zee, binnenwateren en in de lucht
  • gespecialiseerde hogere opleidingen
  • 1.500 miljard euro koopkracht binnen een straal van 300 km
  • ideale uitvalsbasis voor heel Europa

PAUL RENSON

Renson Ventilation

De sterkte van de regio is absoluut de goede ligging. Een concreet voorbeeld: wij hebben een productiepunt in Groot-Britannië. Dankzij de Eurostar, die vanuit Rijsel vertrekt, hebben we van kantoor tot kantoor niet meer dan 3 uur tijd nodig.

Logistieke knooppunten op de kaart

Dit is een teasende call to action

Consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lees meer