NLFREN

Innoveren en creëren in het hart van Europa

Uw bedrijf op één centrale locatie ten opzichte van de verschillende Europese wereldsteden, gesteund door een netwerk van innovatiecentra.

Innovatieclusters

Innoveren is een must. Want alleen bedrijven die in staat zijn zichzelf opnieuw uit te vinden, blijven hun concurrenten telkens een stapje voor. Innoveren doe je echter niet in je eentje, en ook niet in één-twee-drie.

Om innoverende bedrijven beter te ondersteunen, ontwikkelde de Eurometropool innovatieclusters: grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden tussen verschillende spelers (academische wereld, onderzoek, bedrijfsleven, overheid), rond een bepaald onderwerp.

Dat gebeurt niet in het wilde weg, maar binnen vier specifieke domeinen die traditioneel sterk verankerd zijn in onze regio: logistiek, textiel-nieuwe materialen-design, beeldvorming-ICT en landbouw-voeding-gezondheid.

Bedrijven die investeren in de Eurometropool profiteren daardoor niet alleen snel van de reeds aanwezige knowhow, maar kunnen dankzij het platform INNOV’EUROMETROPOLIS ook snel met hun innovaties naar buiten komen.

Troeven van de Eurometropool:

  • innovatievriendelijke omgeving
  • samenwerking over grenzen en segmenten heen
  • verrijking door open innovatie
  • begeleiding bij zoektocht naar financiering
  • grensoverschrijdende financieringsmechansimen
  • platform INNOV’EUROMETROPOLIS

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over de Innovation Centres binnen de Eurometropool? Wij informeren u graag verder of brengen u in contact met de juiste partner. Neem gerust contact op.

BERNARD VAN ESSCHE

Besix

Ik merk in de Eurometropool duidelijk een dynamiek om bedrijven te begeleiden en te helpen. Dit zeer positieve punt heeft de Groep Besix geholpen om bekendheid te verwerven en projecten binnen te halen en uit te voeren.

Innovatieclusters op de kaart:

Dit is een teasende call to action

Consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lees meer