NLFREN

Vestigingsplaatsen

De Eurometropool lanceerde al in 2003 een project rond kwaliteitsvolle bedrijventerreinen. Aspecten als ligging en bereikbaarheid, algemene uitrusting, duurzaamheid en betaalbaarheid zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het ruimtelijk ordeningsbeleid van de diverse overheden in de Eurometropool.

Verschillende partners werken samen om bedrijven hier te kunnen bieden wat ze zoeken: de ruimte en de voedingsbodem om verder te groeien en te bloeien.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over de bedrijventerreinen binnen de Eurometropool? Wij informeren u graag verder of brengen u in contact met de juiste partner. Neem gerust contact op

Troeven van de Eurometropool

  • bedrijfsvriendelijke omgeving
  • zeer ruime keuze aan bedrijventerreinen
  • thematische bedrijventerreinen maken synergieën mogelijk
  • gerichte inspanningen voor bijkomende kwaliteit
  • vlot bereikbaar, ook met openbaar vervoer

FRANÇOIS DUTILLEUL

Nacarat

In de Eurometropool vindt men in de eerste plaats beschikbare gronden, en dat is heel belangrijk, met name omdat er heel veel voor reconversie beschikbare industrieterreinen zijn. Er is dus grond van goede kwaliteit beschikbaar, en verschillende actoren zetten zich ook in om deze grond beschikbaar te maken voor investeerders.

Bedrijventerreinen op de kaart

Dit is een teasende call to action

Consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lees meer